المقادير :
2 كوب دقيق - كوب زبادى وسط
بيضه - ليمونه
ملعقه صغيره خميره فوريه
ملعقه صغيره بيكنج بودر
قليل من سكر-ملح
حوالى ملونصف كوب الزبادى زيت
الحشو :
كيس صلصه - حلقات فلفل اخضر
زيتون _ بسطرمه - حلقات طماطم
جبنه رومى او حسب الرغبه -قليل من التوم
الطريقه : نضع كل المقادير على بعض ونخلطهم جيدا باليد واذا كانت العجينه ناشفه نضيف قليل من اللبن وتترك حوالى ساعه ونصف الى ان تخمر
نضع قليل من الزيت على النار ثم نضيف التوم ولما يصفرنضع قليل من الطماطم عليه لمده دقائق ونرفعه من على النار
بعد ان تخمر العجينه نفردها فى صنيه وندهن الوجه بكيس الصلصله ونضيف الزيت مع التوم والطماطم ونفردهم على الوجه ونضيف باقى الاضافات وتدخل الفرن
ولما تستوى واول ما تخرج من الفرن نغطيها شويه حتى تكون طريه
وبالهنا والشفا .