RANA عضو جامد مولعها
عدد المساهمات : 67 تاريخ التسجيل : 16/12/2011
| موضوع: طريقة عمل البودينج الأحد 18 ديسمبر 2011 - 11:10 | |
| كوي سكر+رشة ملح خفيفة+تلت كوب بودرة كاكاو+اتنين كوب حليب+تلاثة ملاعق نشا+ملعقة فانليا صغيرة+ملعقة صغيرة دقيق+ملعقة ذبدة صفرا+بيضة يوضع السكر والكاكاو والنشا والدقيق والملح ف وعاء وعليهم الحليب واقلبهم كويس الى ان يذوب النشا واضع الوعاء ع نار هادئة مع التقليب المستمر الى ان يكون سميكا واقلل النار واستمر ف التقليب لمدة دقيقة ووبعد ما اشيلو من عالنار اضع علية الذبدة والفانليا وضعة ف اطباق واضع علية من فوق لوز او بندق او فسدق او شيكورتة حسب المذاق ويقدم ساخن او مثلج وبالهنا والشفا
| |
|