كيلو لبن محلى بالسكر+اربع ملاعق سكر+ربع فنجان مياة+لمونة+خمس بيضات+فانليا
نضع صنية ع النار ونضع فيها الاربع مرعق السكر وعصير الليمونة والمياة واقلبها كويس ع النار واسيبها لحد ماتكون بنى خالص واحرك العسل كلة فى الصنية
وااتى بالبن اضعة ع النار حتى يدفى فقط لا يغلى
وناتى باخمس بيضات والفانليا واضربهم بالخلاط كويس ومن الممكن ان نضع جوز هند ام لا حسب الرغبة واصب البيض والفانليا على اللبن المحلى واقلبهم كوس واصبهم فى الصنية الى فيها العسل
وحتى لا يلصق نعملو حمام مياة وهى ان ناتى بصنية اخرى واضع بها شوية مياة ونقطتين خل حتى لا تسود الصنية واضع صنية الكراميل فيها واضعها ف الفرن لمدة ساعة او ساعة ونص ولما اخرجها توضع ف الثلاجة لمدة خمس ساعات ع الاقل واخرجها اقلبها ق صنية تانية وازوقها حسب الرغبة ممكن موز او كريم شانتية