RANA عضو جامد مولعها
عدد المساهمات : 67 تاريخ التسجيل : 16/12/2011
| موضوع: طريقة عمل الشاتوة وعن تجربة الأحد 18 ديسمبر 2011 - 10:58 | |
| ثلاثة اكواب دقيق+كوب ونصف سكر+كوب لبن+ثلاثة بيضات+باكو بيكنج بودر+فانليا+نصف كوب كاكاو+اتنان ملعقة جوز الهند+كوب زيت يضرب الزيت مع السكر مع اللبن مع البض والفانيليا والكاكاو وجوز الهند فى الخلاط ثم نضعة ف وعاء وناتى بالدقيق والبيكنج بودر ونضيفهم ع الخليط وحدة وحدة وانا بقلب كويس ثم يصب فى صنية مدهونة بسمنة وارش عليها شوية دقيق عشان الخليط مش يلزق فى الصنية وادخلها الفرن لمدة من تلت الى نصف ساعة حسب درجة الفرن بس تكون الدرجة مش عالية اوى واخرجها ويصب قوفها كوب شيكولاتة او جوز الهند او اى مكسرات حسب المزاج | |
|